Açık altın sarı renge sahiptir. Burunda akasya çiçeği, papatya gibi floral aromalarla başlayıp, şeftali, kayısı ve tropiklerden ananas, mango gibi aromatik yapılarla devam eder. Damakta yine zengin turunçgil aromaları hissedilir. “Sur lie” tekniğiyle birlikte kremamsı ve bisküvimsi aromalarda entegre olup Fransız meşe fıçılarda 7 ay dinlendirilmiştir.
Koyu pembe renkte, yakut ışıltılara sahip ve parlaktır. Burunda çilek, frambuaz ve kızılcık notaları ile başlayan aromalara akasya, çay çiçeği gibi floral aromalar eşlik eder. Damakta bu kırmızı meyveler hafif tanen dokunuşları ile güçlü tatlara dönüşür. Fransızların “Claret” tabir ettiği sitilde 36 saat boyunca kabuk maserasyonu yapılarak üretilmiştir.
Yakut renkte ışıltılara sahiptir. Burunda canlı orman meyveleriyle başlayan aromalar, damakta Güçlü asidite ile birlikte kırmızı meyve aromalarıyla devam eder. Yumuşak ve yuvarlak bir damağa sahiptir.
Berrak parlak yakut renge sahiptir. Burunda canlı kırmızı orman meyveleri ile başlayan aromalar damakta karanfil, karabiber eşliğinde baharat tonları, kırmızı ve siyah orman meyvesi aromaları ile güçlü bir damağa dönüşürken bitişte ise mürdüm eriği tonları ile son bulur. Yuvarlak, canlı ve kadifemsi bir damağa sahiptir. 6 ay kadar kullanılmış meşe fıçılarda dinlendirilmiştir.
Koyu kırmızı renkte ve mor ışıltılara sahiptir. Burunda menekşe, baharat ve füme tonları ile başlayan aromalar, damakta kırmızı ve siyah orman meyvesi aromaları ve baharatlar ile güçlü, gövdeli bir damağa ulaşır. Fransız meşe fıçılarda 12 ay boyunca yıllandırılmıştır.
Parlak, koyu kırmızı renkte ve yakut röflelere sahiptir. Burunda menekşe, vanilya, füme ve baharat tonları ile başlayan aromalar damakta taze siyah orman meyveleri, kahve ve çikolata notları ile devam eder, Dengeli, zarif ve uzun bir bitişe sahiptir. 18 ay boyunca Fransız meşe fıçılarda yıllandırılmıştır.
Parlak, koyu bordo renge sahiptir Burunda siyah orman meyveleri ve yoğun baharat tonları ile başlar damakta kavrulmuş fındık, kahve, olgunlaşmış erik, karadut gibi reçelli tatlar ile zenginleşir. 18 ay boyunca Fransız meşe fıçılarda yıllandırılmıştır.