USCA'nın kurucusu, İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunu. Devam eden hukukçu kimliği ile birlikte şaraba olan tutkusu, vizyonu ve bağcılık konusundaki engin tecrübesi, katılmış olduğu tadım organizasyonları, degüstasyon eğitimleri, geliştirdiği tadım ve sunum bilgisiyle USCA şaraplarının üretiminden markanın konumlandırmasına kadar her aşamada yer alıyor.
İklima Odabaşı, Kimya ve Süreç Mühendisliği lisansını tamamladıktan sonra İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü’nde Kimya Mühendisliği alanında yüksek lisans derecesi elde etti. Kariyerine 2017 yılında USCA’da Proses Mühendisi olarak başlayan İklima, WSET ve İSG eğitimlerini de alarak kurumda Üretim Müdürü görevini üstlendi. 2023–2025 yılları arasında Torino Üniversitesi'nde Viticoltura ed Enologia programını tamamlayarak önoloji alanında uzmanlaştı ve USCA ekibine yeniden katıldı. Bugün USCA Şarapçılık’ta Üretim Müdürü olarak görev yapan İklima Odabaşı, üretimin her aşamasında aktif rol alıyor. Bilimsel altyapısı, şaraba olan derin ilgisi ve yenilikçi vizyonu, kaliteli şarap tutkumuzla birleşerek koleksiyonumuza yeni ve özgün tatlar kazandırıyor.
Güney Fransa’nın Languedoc bölgesinden olan Antoine Bastide d’Izard bağcılık ve şarapçılıkla yıllardır uğraşan ailede dünyaya geldi. Teruar ve bağları anlamayı, yönetmeyi sessiz ve bozulmamış doğasında deneyimleme şansıyla şarapçılığı adım adım ailenin yedinci jenerasyon kuşağı olarak öncülüğünü üstlendi. Kimya bölümünü bitirdikten sonra önemli şarap üretim topraklarından biri olan Montpellier’den aldığı Önoloji diplomasıyla meşhur Burgundy bölgesine Dijon’a Uluslararası ticaret konusunda yüksek lisansını tamamladı.
İzmir’e yerleştikten kısa bir süre sonra USCA ailesiyle tanışan Erdem Yılmaz, 2007 yılından bu yana USCA'da bağlarının bakımından sorumlu olarak çalışmaktadır. Üretim müdürümüz ile birlikte üretimin her aşamasında yer almaktadır.